Лий-Ан сподели новата си солова песен - "Stealin’ Love"

Лий-Ан сподели чисто ново парче "Stealin’ Love", част от наскоро обявена колекция от песни.
 
Прочувствената R&B версия показва по-суровата и честна страна на Лий-Ан (екс-Little Mix), докато тя изследва по-тъмните страни, които обича. Комбинирайки емоционални текстове със заразителен вокал - "Stealin’ Love" е първата от колекцията песни, която перфектно демонстрира артистичността и звуковото могъществео на Лий-Ан като артист. Продуциран от Иън Къркпатрик (Дуа Липа, Джъстин Бийбър, Селена Гомес), парчето е написано от Лий-Ан заедно с колегите Джърмейн Джексън, Филип Плестед и RØMANS.
 
 
Говорейки за парчето, Лий-Ан обяснява: ""Stealin’ Love" е за онези моменти, когато се чувстваш сякаш изливаш толкова много любов в някого и не получаваш това, от което се нуждаеш. Мисля, че е невероятна сила да си открит и честен в тези моменти."
 
Миналата седмица Лий-Ан сподели, че "Stealin' Love" е първата от колекция песни, които е създала, докато е работила по дебютния си албум: "Писах и записвах толкова много, работейки по албума си и докато го правех, направих колекция от песни, които се вписват в моя собствен свят. Предстои да споделям още нова музика през следващите седмици...на път е да стане много истинско..."

Свързани новини

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

Little Mix с първа песен като трио

11.11.2021

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021


flash