Бионсе показа обложката на новия си албум

Дългоочакваният нов албум на R&B иконата Бионсе излиза съвсем скоро. Днес певицата разкри обложката на "RENAISSANCE" ("Ренесанс") - това е първият самостоятелен албум на изпълнителката от шест години насам. 
 
За корицата на музикалната колекция дивата позира полугола, възседнала прозрачен кон. Визията е дело на фотографа Карлайн Джейкъбс.
 

Бионсе споделя, че е записала този албум по време на пандемията, а работата и е дала пространство да мечтае и да избяга: "Това ми позволи да се почувствам свободна и приключенски настроена във време, когато нищо друго не се движеше. Исках да създам безопасно място, място, където няма осъждане. Място без перфекционизъм и прекалено много мислене. Място, където да крещиш, да се отпуснеш и да се чувстваш свободен. Беше красиво пътешествие на откривателство. Надявам се да намерите радост в тази музика. Надявам се да ви вдъхнови да се отпуснете. И да се чувствате уникални, силни и секси, каквито сте.", пише певицата в поста си. 

Знае се, че в албума са включени 16 парчета, 12 от които са маркирани като ексклузивни. Записът ще бъде достъпен за слушане във всички платформи на 29 юли, петък.


Свързани новини

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Парчето "Grown Woman" живее втори живот

18.12.2023


flash