Графа с клубни концерти в Лондон, Варна, София и Шумен

През април Влади Ампов – Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април).
 
Изпълнителят не е пял в Лондон и Шумен през последните години и феновете му там ще чуят за първи път на живо новата му програма. Не е тайна, че през последните години той наблегна върху изпълненията си на китара, които вече са задължителна част от концертите му. Влади Ампов не спира да създава музика, която публиката обича и пее заедно с него.
 
Графа с нов саунд и впечатляваща визия във видеото "Утре отново"
 
В края на февруари Графа представи новата си песен "Утре отново", която вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Сингълът е заглавна песен на новия сериал "Мен на ме мислете". "Утре отново" звучи в три версии – оригинална, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка една от тях докосва по различен начин меломаните.
 
Преди месец майсторът на концертите обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бенда му вече репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. 
 
Графа и Веско Ешкенази създават магия в общата си песен "Ванилия"
 
Първият концерт на Влади Ампов ще е в Античен театър Пловдив на 11 юни, турнето продължава в Летен театър  Бургас на 16 юни, Летен театър Варна – 15 юли, Летен театър при Военен клуб, Русе – 16 септември. Билетите са вече в продажба и истинските фенове бързат да купят своя пропуск за неповторимото лятно музикално преживяване с Графа.
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Графа с ново видео

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023


flash