Датската звезда MØ с нов сингъл и албум

Датската поп звезда MØ представи новия си албум Motordome и сингъла "New Moon"

Това е третият студиен албум на изпълнителката на хитовете "Lean On" и "Live To Survive". Записът последва Forever Neverland (2018). Водещото парче от албума "New Moon" разказва за раздялата, за изоставяне на нещата, които ни дърпат назад и поставянето на ново начало. 

”New Moon” е песен, създадена да демонстрира нова ера, песен за възстановяване на контрола. За мен това е напомняне да се вслушвам в себе си, да вярвам на инстинктите си и да не позволявам на външни сили да замъглят зрението и преценката ми. Надявам се и други хора да получат същата енергия от моята музика.", споделя MØ.
 
Очевидно певицата претърпява лична и професионална трансформация. Тя казва, че албумът е израз на огромната промяна в живота й. "Въпреки че все още правя това, което обичам, го чувствам като нова глава. Една ера от живота ми приключи и сега навлизам в нова. Това е малко страшно, но и освобождаващо.", разкрива певицата.
 
 
Преди "New Moon" MØ вече сподели две парчета от албума - "Brad Pitt" е еуфоричен изблик в типичния за певицата електро-поп стил. Във видеото тя е дегизирана като популярния актьор, в когото певицата признава, че е била влюбена като тийнейджърка. Видеото на "Goosebumps" пък е заснето в родния й град Копенхаген и показва по-мрачната страна на скандинавската изпълнителка. 

Свързани новини

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

Diplo - “Get It Right”

06.02.2018

Major Lazer с нов сингъл

25.07.2016


flash