Major Lazer с нов сингъл с участието на Justin Bieber и MØ (видео)

В пика на своите експлозивни и изпълнени с адреналин хедлайнерски сетове по европейските фестивали, суперзвездите Major Lazer – общият проект на Diplo, Walshy Fire и Jillionaire, пуснаха дългоочаквания си нов сингъл "Cold Water", в който участие взимат Justin Bieber и MØ.
 
 
Гарантираното да се превърне в летен химн парче е написано със съдействието на Ed Sheeran и копродуцирано от Benny Blanco. "Cold Water" следва мега хита "Light It Up" и "Lean On" (която е генерирала невероятните над 1.5 милиарда преглеждания в YouTube и над 820 милиарда преслушвания в Spotify, превръщайки я в най-стриймваната песен за всички времена).
 
Diplo споделя за сингъла: "Опитвах се да се свържа с Benny Blanco и Ed Sheeran с години, за да напишем точната песен и в която всеки ще вземе участие, и в момента, в който чух този сингъл, знаех, че това е той. Времето беше правилното и когато се свързахме с Justin, той също се влюби в песента, която всички ние бяхме написали. Помислих си, че ще бъде интересно да вкараме и други вокали, затова поканих и MØ и решихме всички заедно да се опитаме да дадем най-доброто от себе си и да направим нещо свежо и интересно, което да излезе с марката Major Lazer."
 
Миналата година проектът издаде своя трети албум Peace Is The Mission, който достигна #1 в класацията за Electronic/Dance Album, разпродадоха европейското си турне и свириха пред над 400 000 души в Куба, превръщайки ги първия голям артист с участие в Куба след възстановяването на дипломатическите отношения между Куба и САЩ.

Свързани новини

Major Lazer представиха сингъла "Run Up"

27.01.2017

Оправдаха Justin Bieber по дело за права

10.01.2017

Justin Bieber със заповед за задържане

27.12.2016

Justin Bieber изучава Библията

13.12.2016

Don Omar c ремикс на "Cold Water"

14.11.2016

Коментари


flash