Търси в сайта...

Краят на една любов - силно начало за DIMI през новата година

Когато си само на 17, любовта винаги е стихията, която те вълнува най-силно. Доказва го и новият проект на DIMI, която вече е готова с втория си сингъл – "Mi Amor". 
 
 
Въпреки заглавието на испански и нескритата любов на изпълнителката към латино и реге звученето, в песента текстът е на български език и е дело на Torino&Pashata. DIMI признава, че е било "любов от първо прочитане". Думите веднага я грабват и перфектно пасват на настроението й в този момент. 
 
Видеото също е в партньорство с проверен екип – Георги Салпаров и Симеон Михалков заснеха и дебюта на DIMI, "Още нещо". Историята се завърта около една красива, но приключила любов, в която главните действащи лица са уловени в интимни моменти, през които всички влюбени преминават. По време на снимките в Пловдив и околностите, DIMI си партнира с Никола Маринов, с когото са приятели от дълго време. Никола има зад гърба си опит в различни фотосесии, DIMI също е на "ти" с обектива, но въпреки това признават, че в началото на снимачния ден се чувстват доста притеснени. Все пак успяват да овладеят емоциите и да покажат най-доброто от себе си пред камерата. 
 
А дали за чувствата им има място и в реалния живот? DIMI разсейва всички съмнения с бърз и категоричен отговор: "О, не! Той си има приятелка". Въпреки горещите страсти между двамата, по време на снимките температурите били доста ниски. Tова не пречи на екипа да улови разкошните сезонни кадри, а на DIMI да направи стайлинга си истинско модно вдъхновение. "Сама избирам дрехите за своите видеоклипове и се старая да са близки до стила ми в реалния живот. Така се чувствам удобно в кожата си, не искам да създавам фалшиви образи около себе си", споделя 17-годишната певица, която обаче не крие, че за сега музиката е нейно хоби и големият фокус остава образованието. Кое ще се превърне в нейна бъдеща професия - сцената или журналистиката, все още е рано да се каже, но е ясно, че настоящият момент принадлежи на новата й песен "Mi Amor". 
 
Феновете на DIMI трябва да са сигурни, бъдещето обещава още приятни изненади с привкус на латино и реге, а от ПР екипа й издават тийзър за ново международно телевизионно предаване, на което българката ще е водещ. 

Свързани новини

Кралете на Tomorrowland идват у нас

10.01.2024

Хитът от 90-те "Heavеn" с нова версия

03.05.2022

DIMI вече е в клуба на големите

25.01.2022

Италиански рапър ремиксира наше парче

12.01.2021

Era Istrefi - "Selfish"

18.02.2019


flash