DIMI порасна и си поръча "Mr. Playboy"

2022 започва ударно за една от най-младите музикални звезди - Димитрия Николова – DIMI. 
 
Новият ѝ сингъл "Mr. Playboy" вече е факт, а разбиващото видео към него недвусмислено подсказва, че момичето вече порасна. Миналия април DIMI стана на 18 и официално влезе в клуба на големите, което се вижда и от изкушаващите кадри в клипа. 
 
 
"Mr. Playboy" звучи по-различно от всичко, излизало до момента от DIMI. Проектът е по музика и текст на Торино и Пашата, които си признават, че тя е любимият им артист от лейбъла и ѝ подаряват новата песен по случай пълнолетието. Торино дори става важна част от каста за клипа, но каква е неговата роля, разбират само тези, които изгледат кадрите до пълния финал. Видеото на "Mr. Playboy" впечатлява с ярки цветове и артистичен колорит, с акцент - неустоимите визии на певицата. 
 
 
Макар "Mr. Playboy" да не е в познатия за DIMI латинo ритъм, в проекта са включени топ актуалните в момента мотиви с акордеон, които придават модерен vibe и танцувален ритъм. Минути след като промотира песента, DIMI получи поздравления и от Сърбия. От екипа на фестивала "Ангелски глас", в който е участвала, не скриха възхищението и гордостта си от развитието на младата българска звезда.
 
Харизмата ѝ е явно неустоима - преди месеци Instagram профилът на изпълнителката беше "откраднат" от турски уеб пирати, които предизвикаха прецедент, като ѝ го върнаха безвъзмездно. Причината е, че след като се запознали с творчеството и биографията на DIMI, пиратите от похитители, се превърнали във фенове и дори се извинили за злонамерения акт. 

Свързани новини

Кралете на Tomorrowland идват у нас

10.01.2024

Хитът от 90-те "Heavеn" с нова версия

03.05.2022

DIMI пее за края на една любов

25.01.2021

Италиански рапър ремиксира наше парче

12.01.2021

Era Istrefi - "Selfish"

18.02.2019


flash