Billie Eilish и Rosalía в топла връзка

Новата колаборация "Lo Vas A Olvidar" на двете ексцентрични изпълнителки беше тийзната по-рано тази седмица в официалния трейлър на хитовото шоу на HBO – EUPHORIA, и предстоящия епизод от него - “Part 2: Jules”, който ще бъде излъчен на 24-ти януари. Музикалното видео е режисирано от носителя на Оскар - Nabil, и е с участието на самите Billie Eilish и Rosalía.
 
 
Billie Eilish, 19-годишният поп феномен, продължава Grammy историята си от 2020 с 4 нови номинации за 63-те Годишни Музикални Награди (2021), които ще бъдат излъчени на живо по CBS на 14-март. Billie Eilish е номинирана в 3 категории с високооценения си от критиците сингъл "everything i wanted" (Песен на годината, Запис на годината, Най-добро поп-соло изпълнение), и в 1 категория с музикалната тема към предстоящия нов филм за James Bond - "No Time To Die" (Най-добра песен за визуална медия).
 
Следващия месец е световната премиера на дългоочаквания документален филм “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry.” Режисьор на лентата е R.J. Cutler, и филмът ще тръгне в кината на 26-ти февруари. Наскоро Billie обяви, че издава първата си лична книга със снимки, която ще излезе на 11-ти май. 
 
Докато Rosalía прекарва по-голямата част от последната година, потопена в творчески процес на създаване и записване на нетърпеливо очаквания си следващ албум, тя изпрати 2020 по запомнящ се начин - с водещи позиции сред носителите на латино Grammy за 2-ра поредна година, участвайки в хитови проекти на Travis Scott, Bad Bunny и The Weeknd, и заблестявайки като първия испански артист на корицата на сп. Vogue в САЩ. 

Свързани новини

И Били Айлиш с албум тази година

22.02.2024

Общ проект на латино-иконите

27.03.2023

Били Айлиш с нови песни

22.07.2022

Били Айлиш - хедлайнър на "Гластънбъри"

22.06.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022


flash