Sam Smith загърбва граници и забранени удоволствия в предстоящия си нов албум

Sam Smith представя новия си сингъл "Diamonds" от предстоящия си албум Love Goes, който ще излезе на 30-ти октомври. 
 
 
Малко след премиерата на сингъла "My Oasis" с участието на Burna Boy, песента "Diamonds" отново демонстрира изключителните вокали на Sam с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание. Музикалното видео е на режисьора Luke Monaghan (How Do You Sleep, Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall).
 
 
За обложката на новия си албум Sam се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Alasdair McLellan (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).
 
За песните в Love Goes Sam избира да работи с екип от доказани професионалисти – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth (Love Goes title track), Stargate, както и с добрия си приятел Guy Lawrence (Disclosure) и дългогодишния си партньор Jimmy Napes, за да завърши колекцията от песни, върху която работи през последните 2 години, преживяна лично и разказваща различни истории от живота на Sam. 
 
Love Goes - съдържание:
1. Young
2. Diamonds
3. Another One
4. My Oasis (feat. Burna Boy)
5. So Serious
6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
7. For The Lover That I Lost
8. Breaking Hearts
9. Forgive Myself
10. Love Goes (feat. Labrinth)
11. Kids Again
 
BONUS TRACKS
1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
2. How Do You Sleep?
3. To Die For
4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
5. Fire On Fire
6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)
 
"Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха просто в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда... слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях, като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя", казва Smith.
 
Освен синглите "My Oasis" и "Diamonds" новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти - талантливата Normani в мултиплатинения световен хит "Dancing With A Stranger", Calvin Harris в "Promises" и Demi Lovato в "I’m Ready".

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

29.04.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

Sam Smith - “The Lighthouse Keeper”

02.12.2020

Sam Smith с нов албум - Love Goes

05.11.2020


flash