#FreshNewMusic тази седмица: най-новият хит на Сам Смит, ново от Marshmello, Алън Уокър, Ofenbach, Рики Мартин, The Chainsmokers и още!

Marshmello, Tokischa - "Estilazo"
 
Изгряващата доминиканска изпълнителка Tokischa, която има зад гърба си колаборация с Rosalía, представя нов динамичен проект, продукт на сътрудничеството ѝ с диджея и продуцент Marshmello. 
 
 
Сингълът е идеален за вечерно излизане - за тези, които обичат танците, добрите партита и се губят в емоцията на музиката.
 
Алън Уокър – "The Drum"
 
Алън Уокър представя чисто новия си сингъл, озаглавен "The Drum". Парчето излиза след наскоро издадения му трак "Hello World" и ще бъде придружено от редица нови проекти през една много натоварена година за музиканта. 
 
 
Наскоро той беше на турне в Индия и по-късно през лятото ще вземе участие на фестивалите Lollapalooza в Бразилия, Аржентина и Чили.
 
Сам Смит - "Love Me More"
 
Сам Смит изненада многобройните си фенове с "Love Me More" - откровена изповед за връзката със себе си, която разказва за пътя към щастието и себеоткриването, написана от Сам и дългогодишните му приятели и колеги Джими Нейпс и Stargate. 
 
 
Аудиото излезе с видеоклип, заснет от професионалиста Люк Монахан ("Too Good At Goodbyes", "Writing’s On The Wall") и e режисиран от самия Сам Смит. Действието във визуализацията се развива в сърцето на Лондон и носи усещане за радост и свобода.
 
Ofenbach - "4U"
 
Парижкият дует Ofenbach - състоящ се от парижките продуценти Сезар де Румел и Дориан Лодике, след повече от 6 години заедно достига ново ниво в кариерата си. Само за няколко години Ofenbach достигат повече от 2 милиарда стрийма на каталога си до момента, 11 милиона слушатели месечно в Spotify, повече от 460 милиона гледания в YouTubе.
 
 
Сезар и Дориан обаче стъпват здраво на земята. Първият е класически пианист, барабанист в свободното си време; а вторият е певец и китарист. И двамата са от Париж, живеят само на 100 метра един от друг и се познават от най-ранните си детски години. "Фактът, че можем да направим това заедно, е най-удивителното нещо", казва Сезар. Дориан добавя: "Споделяме всичко в живота си и е страхотно преживяване да бъдеш с някой, който те разбира. Повечето диджеи нямат това."
 
The Chainsmokers - Riptide
 
"Riptide", третият сингъл от четвъртия студиен албум на The Chainsmokers, озаглавен So Far So Good, е еуфорична песен, в която се разказва за юношеската любов. 
 
 
Чрез нея дуото да се завръща към характерното си бас звучене, с което първоначално става известно.
 
The Kid LAROI - "Thousand Miles" 
 
Хитовият сингъл на The Kid LAROI "STAY" надхвърли 7 милиарда стрийма в световен мащаб, стана #1 в 12 държави и се изкачи на #1 в еърплей класацията на Европа, САЩ и Австралия. 
 
 
Сега изпълнителят представя нов вълнуващ трак, озаглавен "Thousand Miles". 
 
Charli XCX - "Used To Know Me"
 
Charli XCX пусна визуализацията към парти химна си "Used To Know Me", режисирана от Алекс Лил. Парчето е закачлива история за възстановяване след раздяла и използва хaус хита от 1990 "Show Me Love" от Robin S.
 
 
Във видеото Чарли разширява визуализацията от тази ера с консистентност под ръководството на Имоджин Страус и хореографията на Нейтън Ким. 
 
Рики Мартин & Reik - "A Veces Bien Y A Veces Mal"
 
Пуерториканската суперзвезда представя новия си сингъл "A Veces Bien Y A Veces Mal" заедно със световно признатата мексиканска група Reik. 
 
 
Песента разказва за чувствата, които изпитваме по време на отсъствието на специален човек, напомняйки ни, че е лесно да се влюбиш, но е много трудно да забравиш.
 
Lizzo - "About Damn Time"
 
Lizzo сподели дългоочаквания нов сингъл "About Damn Time". Увереният и овластяващ трак е придружен от официално музикално видео.
 
 
"About Damn Time" съобщава и за предстоящия нов албум на Lizzo, SPECIAL, на 15 юли.
 
SOFI TUKKER - WET TENNIS
 
SOFI TUKKER покориха света със завладяващия си електропоп, изкачвайки се на върха на класациите и затвърждавайки мястото си във фенските сърца. Новият им албум WET TENNIS, продължение на Treehouse (2018), излиза днес.
 
 
Албумът празнува човешкия дух и сила, отдаването на удоволствието и освобождаването от външните ограничения. Самото заглавие е акроним: "When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe", т.е. "Когато всеки се опитва да се развива, негативността ще изчезне". 
 
Labrinth - Еuphoria OST
 
Официалният саундтрак от оригиналния сериал Еuphoria на HBO вече е тук! Той включва микс от инструментални и вокални парчета, включително "Skeletons (Lexi Needed A Break)", който Labrinth показа в своя Instagram профил, нов вариант на "Elliot's Song" с добавени вокали, както и по-дълга солова версия на " I’m Tired".
 
 
Въпреки че финалът на втория сезон на Euphoria беше излъчен преди малко повече от месец, интересът към музиката продължава с пълна сила в стрийминг платформите. Множество песни от сериала продължават да бъдат на челни места в класацията Spotify Global, включително "Mount Everest", "All For Us", "Formula" и най-популярния трак с участието на Зендея, озаглавен "I’m Tired". 

Свързани новини

Рики Мартин става сервитьор

09.02.2024

Ново от Сам Смит и Charli XCX

26.10.2023

Ново от Сам Смит

09.06.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023


flash