Ellie Goulding пее за щастието след любовно разочарования в “Worry About Me”

Ellie Goulding представи новия си сингъл “Worry About Me” с участието на blackbear. Видеото, режисирано от Emil Nava, е заснето в сюреалистична гора в Средна Америка. 
 
 
Ellie обяви също, че новият й албум ще излезе на 5-ти юни, като заглавието, както и повече детайли за него предстои да бъдат разкрити.
 
“Worry About Me” е първият музикален проект на Ellie Goulding тази година. За новото парче тя работи в екип с популярния изпълнител blackbear, който става известен през 2015 г. и оттогава е издал 5 албума през последните 5 години, като освен това пише и продуцира парчета за редица други успешни артисти.
 
В разговор за песента, Ellie разказва: “’Worry About Me’ е песен, която написах, спомняйки си за време, когато един мъж ме искаше в удобен за него момент, точно когато бях на път да го преодолея. Привкусът на песента не е горчив, а по-скоро хумористичен. Беше освежаващо да пиша под слънцето на Лос Анджелис, защото навремето там пишех само тъжни песни, които отговаряха на състоянието на духа ми тогава.“
 
blackbear пък споделя: “Това е песен с пасивно, но описателно послание за харизмата на независим човек и достойното отношение. Харесвам тази страна на Ellie Goulding с това темпо и по-мрачна хип-хоп продукция. За мен Ellie е гласът на Великобритания и много специален артист и човек. Нямах грам колебание или липса на ентусиазъм да вляза в проекта и да заснемем това откачено видео, в което имам брат близнак."

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

Ели Гулдинг снима видео в София

20.06.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Ellie Goulding ще става майка

25.02.2021


flash