Търси в сайта...

Ели Гулдинг снима новия си клип в България

Певицата Ели Гулдинг, която добре познаваме с хитовете й "Lights" и "Love Me Like You Do", е поредният популярен британски изпълнител, който избира София, за да заснеме най-новия си видеоклип.

Песента се казва "Easy Lover“, а във видеото изпълнителката се вживява в различни роли – от строга учителка до парти гърл. Видеоклипът в момента е в постпродукция, но запознати със сюжета на снимките разкриват, че са прелюбопитни да разберат как точно ще изглежда столичния парк-хотел "Москва“ в завършените кадри. Именно в голямата зала на иначе позанемарения хотел е бил част от снимачния процес. Гулдинг и екипът й са снимали и в аулите на Биологическия факултет, както на още няколко локации в столицата. Русокосата певица пък съвсем инкогнито е прекарала цели четири дни в София, оставайки успешно далече от обективите на папараците.

Years & Years представи видеото на "Sweet Talker", заснето у нас

Припомняме ви, че преди няколко месеца Оли Александър от Years & Years засне клипа си в Перник, Рита Ора също мина през миньорския град, но се качи и на Бузлуджа, а преди няколко години столичният киноцентър приюти звездите Дуа Липа и Take That.

Очаква се, че "Easy Lover“ ще бъде пилотният сингъл от новия албум на Ели Гулдинг, който ще бъде петият в кариерата й. За предстоящата й музика се знае, че тя ще бъде завръщане към нейните денс корени.

“Прекарах много време сама и бях доста ретроспективна, което беше дълбоко и емоционално.“, споделя Голдинг в скорошно интервю. "А този албум е обратното на това. Намерих се с един мечтан екип от автори, с които по някаква причина, без дори да се налага да говорим за това, бяхме на една и съща вълна. Ние сме заедно на мисия да се забавляваме и да правим музика, на която хората да танцуват и да забравят за всичко през изминалите две години“, казва Гулдинг, визирайки изолацията заради пандемията.

Нейното завръщане към денс музиката в цял нов албум може би е предизвикано и от успеха на колаборацията й със Silk City и Марк Ронсън в "New Love“. 


Свързани новини

Ели Гулдинг с нов албум

10.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Ели Гулдинг - "Like A Saviour"

10.02.2023

Чуй Ели Гулдинг и "Let It Die"

20.10.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022


flash