Meek Mill и Drake обединяват сили отново в клипа към “Going Bad” (видео)

Meek Mill обединява сили с Drake и пусна официален видеоклип към хита “Going Bad”, част от четвъртия студиен албум на изпълнителя – Championships. Сниман в Лос Анджелис, Калифорния преди месец, клипът е режисиран от Kid Art и в него участват Swizz Beatz, Nipsey Hussle, T.I., Mustard, J Prince, Jas Prince, PnB Rock, Shy Glizzy, Тhe Dreamchasers и други.
 
 
Видеото се появява след вихрушката, която се създаде, при излизането на новия студиен албум на Meek – Championships, заел първа позиция в класациите. Следващата крачка за суперзвездата от Филаделфия е националното му турне “The Motivation Tour”. Обявени са концерти в 18 града като в тях специални гости ще бъдат Lil Durk и Kash Doll. Турнето ще стартира на 19-ти февруари в Маями, Флорида и ще завърши на 24-ти март в Атланта, Джорджия.
 
Championships е първият дългосвирещ албум на Meek, след излизането му от затвора през април 2018 и в него участие взимат имена като JAY-Z, Drake, Cardi B, Kodak Black, Rick Ross и Ella Mai и други. Championships се качва на първа позиция в класацията за албум на Billboard 200. 
 
Албумът Championships на Meek Mill е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Дрейк с нов албум

10.11.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Канадецът оттегли номинациите си

07.12.2021

Ето най-добрите изпълнители на 2021

06.12.2021

Поредна победа за Swift

23.11.2021


flash