Търси в сайта...

Izzy с първа авторска песен и клип (видео)

Младата и талантлива Izzy създаде своята първа авторска песен. Изабел Алексиева, както е цялото име на таланта от Bon-Bon, написа "No One", за да отбележи важен момент в живота си. Тази година красивата певица завършва Музикалното училище "Любомир Пипков" и заминава да продължи образованието си във Великобритания.
 
 
Текстът на лиричното парче е на английски, написан от Izzy, музиката също е нейна, в съавторствo с Живко Петров и LaTiDa. "Излях душата си в тази песен. Тя не е комерсиална, но е истинска и искрена, това съм аз в песен. Досега не бях се осмелявала да гледам на себе си като автор. Щастлива съм от резултата и благодарна на хората, които ми помогнаха!"
 
Видеото на "No One" е заснето в емблематичната за София Ягодова къща, една от най-красивите сгради в столицата. За пръв път снимачен екип има достъп до Ягодовата къща и нейния интериор. Снимачният ден се оказал един от най-студените януарски дни, който за екипа преминал в най-студената нощ, защото продължили работа до 3 сутринта в красивата, но неотоплявана сграда. Режисьор е Радостин Събев-Шошо.

Свързани новини



flash