Michael Bublé издава нов албум, чуй първия сингъл (видео)

Michael Bublé ще издаде албума love (обозначен със сърце, вместо име) на 16 ноември, като това ще е неговият първи запис след двете години, в които той реши да се оттегли от публичното пространство, за да се посвети на семейството си. 
 
Канадският певец и автор на песни се завръща в студиото с нов поглед върху живота и подновен ангажимент да почита музиката, която винаги е обичал. love е включва и сингъла "When I Fall In Love", който вече има и своя нежен, меланхоличен клип:
 
 
"Не предвиждах да записвам отново или да изнасям концерти и се чувствах добре от това. Целият ми мироглед се промени напълно през последните няколко години. Исках да прекарвам цялото си време със съпругата и децата си. Това беше моят фокус. През този период научих също колко много любов и човечност ни заобикаля в този свят, получавайки всички тези молитви и добри пожелания. Но бавно, паралелно с осъзнаването какви са моите приоритети в живота, аз започнах да усещам една нова отговорност да изразя емоциите и уроците, които научих. Дали съм разказвачът, наблюдателят, главният герой, мечтателят, мъжът с разбито сърце на бара или изживявам най-прекрасната нощ в живота си, аз имам истории, които да разкажа в този албум. Всичко това е там, в песните. Благословен съм с толкова много неща в моя живот и едно от тях е, че имам възможността да запазя тези песни живи за следващите поколенията. Приемам отговорността много сериозно. Реших да създам  поредица от кратки кино истории за всяка песен, която избера, и които да съществуват самостоятелно. Толкова съм горд с това, което постигнахме," коментира  Bublé.  
 
Bublé е копродуцент на новия си албум и влива нова любов в няколко великолепни класики от списъка на "American Songbook". Записът започва с идеалистичната и  прелестна "When I Fall In Love". Вътре място намира и джаз образеца на Rodgers & Hart, "My Funny Valentine". Други забележителни песни са пламенната "When You`re Smiling", жизнерадостната "Such A Night", както и подбраните от Bublé лични фаворити като "Unforgettable", "Help Me Make It Through"The Night" и "I Only Have Eyes For You".  Два изключителни сингъла са "Love You Anymore" и болезнено трогателната "La Vie En Rose" – дует на Bublé с певицата Cecile McLorin Salvant. В докосващата оригинална песен на Bublé "Forever Now", артистът демонстрира уменията си да пише песни, които преди са се проявявали в собствените му предишни хитове "Home", "Haven`t Met You Yet" и "Everything". Албумът завършва с версия на "Where or When". 
 
love е продуциран от David Foster, дългогодишният сътрудник на Bublé Jochem van der Saag и самият Michael Bublé. Триото пресъздава усещането на Bublé за живота с помощта на прекрасни аранжименти, които обгръщат богатите вокали на артиста. 
 
Албумът love на Michael Bublé ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.   

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж видеото на "Higher" на Майкъл Бубле

28.03.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Michael Bublé с юбилеен коледен албум

21.10.2021

Gary Barlow в интересен проект

01.10.2020


flash