Търси в сайта...

Съдия от "Dancing with the Stars" режисира новото видео на Майкъл Бубле

Съдията от "Dancing with the Stars" Дерек Хъф е режисьорът, който стои зад зашеметяващата визуализация на "Higher" на Майкъл Бубле.

Едноименната песен е част от новия алубм на канадския изпълнител, който той представи наскоро. "Това е сбъдната мечта за мен. Винаги съм имал влечение към космическото пространство. Дерек Хаф е един от най-талантливите хора в Америка сега. Направих най-добрия запис в кариерата си и изглеждаше правилно да представя видеото от най-високото възможно място.", казва Бубле. 

Приятелката на хореографа - красивата Хейли Ербърт танцува в ролята на прима балерината. 

Пилотният сингъл от Higher - "I'll Never Not Love You" в момента стремглаво се изкачва в топ десет на чартовете. В албума има три оригинални песни, като повечето са кавър версии на велики композиции, но изпълнени с кадифения глас на Бубле. 

Един от продуцентите на студийния запис е не кой да е, а легендата сър Пол Маккартни. Открояващите се кавъри в албума са магичният дует с Уили Нелсън "Crazy", чувствената версия на Бубле на написаната от Пол Макартни песен "My Valentine", класиката на Боб Дилън "Make You Feel My Love" и класиката от Сам Кук "Bring It On Home To Me".


Свързани новини

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Michael Bublé с юбилеен коледен албум

21.10.2021

Gary Barlow в интересен проект

01.10.2020


flash