Michael Bublé пусна суперделукс сет за юбилея на Christmas, виж новия клип на "Let It Snow!"

Christmas на Michael Bublé празнува 10 години феноменален успех като коледен албум по впечатляващ начин - излиза изключително обновена колекция от музика и празнични екстри, съдържащи се в лимитираното издание на суперделукс бокс сета.
 
2021 колекцията, планувана да излезе на 12 ноември (САЩ и Канада) / 19 ноември (по света), ще се превърне в мечтания подарък за всички музикални фенове и ще донесе през този празничен сезон нова радост и светлина на феновете на Bublé навякъде.
 
Бокс сетът ще съдържа CD със 7 бонус трака, лично избирани от артиста, и ще включва нови песни: съвместно писаната от Bublé “The Christmas Sweater” и нова студийна версия на любимата празнична класика “Let It Snow!”, записана в прочутото студио Abbey Road Studios - Лондон с BBC Big Band Orchestra. Други песни в бонус CD-то са “The More You Give (The More You’ll Have)” и “Winter Wonderland” – дует с Rod Stewart. 
 
 
Допълнителни елементи в боксета с оригиналното CD са:
Книга с твърди корици от 48 страници, включваща персонално ново писмо от артиста до феновете му. 
Индивидуално номерирана 12 x 12 литография.
Ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум.
DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кадър и в студиото, заснета по време на записването на албума с многократни коментари от Bublé.
Ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички. 
 
Christmas на Michael Bublé е разпродал над 16 милиона албума през тези десет години, събрал е 4 милиарда стрийма (еквивалент на 60 милиона албума) и годишно задържа №5 позицията в музикалните класации по света. За последните десет години песните от Christmas са неминуемо присъствие в домакинства, магазини и ресторанти. Гласът му буквално се е превърнал в саундтрака на сезона. 
 
Michael Bublé, мултиплатинен, неколкократен носител на награди Grammy и Juno, който е имал четири №1 албума, много хитови сингли и 8 напълно разпродадени турнета, в момента приключва концертното си турне в Щатите и Мексико. 
 

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж видеото на "Higher" на Майкъл Бубле

28.03.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Gary Barlow в интересен проект

01.10.2020

Michael Bublé призовава за търпение

04.05.2020


flash