David Guetta в дует с Anne-Marie в новия сингъл "Don’t Leave Me Alone" (видео)

В списъка със съвместни проекти на David Guetta присъстват много невероятни международни артисти, а за най-новия си сингъл "Don`t Leave Me Alone" той добавя най-продавания дебютен артист за годината в Обединеното кралство, Anne-Marie.
 
Тази свежа песен дава достатъчно място ярките вокали на Anne-Marie да изпъкнат. David Guetta споделя: "Anne-Marie е удивителен артист, аз съм изключително горд от този сингъл и толкова щастлив, че най-накрая можем да го споделим с целия свят." 
 
 
Имайки предвид, че парчетата "Flames" и "Mad Love" са все още в класациите, "Don`t Leave Me Alone" се явява като следващото успешно сътрудничество на Guetta през тази година, в която бяха издадени и песните "Like I Do" с Martin Garrix & Brooks и "Your Love" с Showtek. Докато обикаля по целия свят със своето шоу по време на фестивалния сезон, включително и на неговите Ushuaia Ibiza и Pacha Ibiza резиденции, David Guetta довършва своя 7-ми студиен албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.
 
В същото време, Anne-Marie, която в момента е подгряваща за Ed Sheeran на неговото световно стадионно турне, се превърна в най-продавания дебютен артист за годината в Обединеното кралство. Нейният първи албум "Speak Your Mind", който беше издаден през април, достигна 1, 28 милиона продажби в света.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022


flash