Инжекции с тестостерон са променили живота на Robbie Williams

Ayda Field призна, че инжекциите с тестостерон са променили живота на съпруга й Robbie Williams и са го избавили от депресията.
 
Докторите са разкрили на поп звездата още когато е бил на 30, че нивата му на хормона са като тези на 80-годишен старец, след като потърсил помощта им заради депресията си. На изпълнителя на "Angel" бил назначен курс с тестостеронови инжекции, които да върнат нивата му в нормата и според Ayda терапията буквално му е дала нова сила за живот.
 
"Robbie страдаше от нисък тестостерон. За някои мъже това се изразява в загуба на либидото, но при него не това беше проблемът", каза тя в скорошно интервю. "При него се изразяваше в летагия и депресия. Нямахме идея защо, но след като му направиха кръвни тестове, стана ясно, че нивата му са като на 80-годишен човек, а той едва беше прехвърлил 30. Той беше изненадан... Но в мига, в който започна с инжекциите, сякаш получи нова сила за живот, отново можеше да прави неща, беше щастлив, мотивиран и това нямаше нищо общо с напомпването на по-големи мускули."
 
Ayda сподели и че е била изключително горда от мъжа си, когато той открито е коментирал проблема си публично, вместо да се срамува и крие: "Има такава тенденция, да засрамваме мъжете за всичко, през което минават и да не им позволяваме да споделят каквото и да е, затова съм толкова горда с него и с това, че винаги открито е споделял проблемите и трудностите си."

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019


flash