Robbie Williams се събира с бившите си колеги от Take That

Robbie Williams ще се присъедини отново към бившите си колеги от Take That за съвместна изява онлайн на 29 май, съобщава MySound.bg. Концертът ще бъде първи от поредица събития, организирани от новосформираната фондация Crew Nation с благотворителна цел в битката срещу COVID-19.
 
"Събираме се с нашия стар приятел за едно-единствено изпълнение! Винаги е страхотно да сме отново заедно с Robbie и много се вълнуваме, че ще бъдем част от това уникално шоу, на което всеки ще може да се наслади от дома си", казват останалите членове на Take That. Robbie добавя: "Нямам търпение да пея с момчетата отново - винаги е удоволствие... Ако не можем да отидем на стадиона... ще пренесем стадиона при нас". 
 
Набраните от гига средства ще бъдат дарени за подпомагане на засегнатите от финансовата криза, причинена от мерките срещу коронавируса. Сред тях са и безбройните служители от сферата на шоубизнеса, които са останали без работа заради отмяната на концерти и други публични събития.
 
Take That дебютира като бой банда през 1990 и придоби голяма популярност, но групата се разпадна през 1996. През 2005 те се събраха без Robbie, а днес продължават да работят заедно като трио - останаха само Gary, Mark и Howard, след като Jason напусна през 2014. Williams се завърна за "едно кръгче" в бандата за албума Progress през 2010.
 
Междувременно стана ясно, че неговият следващ солов проект ще е в диско стил, вдъхновен от песента на Kylie Minogue "Your Disco Needs You" (2001), която му помогнала при записите. Поп звездата разкри, че ще изостави за известно време парти звученето на "The Heavy Entertainment Show" (2016) и миналогодишното празнично издание "The Christmas Present". Сред новия материал имало обаче няколко не толкова купонджийски парчета. В едно тях той възпява своята история с Ayda Field, от която има 4 деца и която е спасила живота му в битката със зависимостта от наркотици. 
 
Австралийската поп кралица Kylie Minogue разкри наскоро, че тя и Robbie готвят още една обща песен. Двамата записаха мегахита "Kids" през 2000.

Свързани новини

Ново от Take That

28.03.2024

Завръщането на Take That

26.09.2023

Take That работят по нов албум

23.06.2022

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Марк Оуен с нов соло албум

02.02.2022


flash