Clean Bandit отново покориха сингъл класацията в Обединеното кралство със "Solo"

Британското трио Clean Bandit за пореден път доказа силата си да пише хитове, след като последното им парче "Solo", с участието на Demi Lovato, се изкачи до първата позиция в класацията за сингли на Обединеното кралство.
 
 
Това е четвъртият път, в който групата достига до този успех и тяхната седма песен, която влиза директно в Топ 5. Тези резултати ги превръщат в първите артисти, от повече от десетилетие, които са постигнали този успех във Великобритания. "Solo" успя да заеме №1 мястото и в класациите на Ирландия и Финландия.
 
В новото си, вдъхновено от латино музиката парче "Solo", Clean Bandit обединяват усилия с Demi Lovato, чийто вокали имат всичко необходимо да превърнат парчето в горещ летен хит. Написана от Jack Patterson и Grace Chatto, заедно с Fred Gibson (Charli XCX, MØ) и Camille Purcell (Stormzy, Dua Lipa), песента следва сюжет, представящ  любов и признателност към самия себе си. Миксирането на песента е направено от дългогодишния сътрудник на групата Mark Ralph (Years & Years).
 
В момента групата работи по втория си студиен албум.  

Свързани новини

Нов сингъл от Clean Bandit

25.10.2022

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022

Clean Bandit и Mabel издават "Tick Tock"

24.08.2020

Clean Bandit - “Mama”

26.02.2019

Clean Bandit пуснаха новия си албум

30.11.2018


flash