Концертът на Anastacia у нас се отменя

Турнето на Anastacia, носещо името на най-новия ѝ албум "Evolution", стартира преди месец в Европа и включва 38 спирки, припомня MySound.bg. За съжаление София няма да бъде една от тях, тъй като концертът, предвиден за зала 1 на НДК на 1 юли, се отменя поради форсмажорни здравословни проблеми, свързани с организатора на събитието. Нова дата засега не се предвижда.
 
Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати чрез партньорската мрежа на Eventim. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.
 
Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. "6-и септември" 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка.
 
Цялата сума за закупени пропуски се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на Eventim на посочения по-горе адрес.

Свързани новини

Певицата Anastacia инкогнито у нас

01.04.2019

Anastacia ще пее в София на 1 юли

08.03.2018

Anastacia пуска best колекция

10.11.2015

Anastacia - "Take This Chance"

07.10.2015

Anastacia пуска "best of" колекция

10.08.2015


flash