No Orders x Playa Stories ни потапя в сюрреализма на Burning man това лято

No Orders отвежда публиката към магическо пътешествие на съзнанието, в което през последните месеци се потопиха стотици любители на музиката и изкуството. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката е изцяло съсредоточена към нови артисти.  
 
През това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stories, вдъхновени от фестивала Burning man. Всички гости на Hacienda Beach-Лозенец на 11-ти, 18-ти и 25-ти юли, както и на 15-ти и 22-ри август ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning Man в България.
 
Резидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специален гост на 25-ти юли ще бъде горещата палестинка Nour, базирана в Тулум, Мексико, откъдето пътува по цял свят за своите участия. В сетовете си представя завладяващ и докосващ Deep House с ясно изявена нотка на ориенталски елементи и вокали.
 
На 15-ти август публиката ще срещне с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret, от артистичния колектив на Mayan Warrior. Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии.
 
No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен Василев – Diass, един от най-популярните диджеи и продуценти в България. Концепцията на бранда е да обедини и запознае всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.
 
Сюрреалистичното преживяване ще провокира силно сетивата и съзнанието с допълнителни активности по време на партито като гледане на карти таро, flea market за ръчно направени бижута, дрехи, винтидж базар, реализиран от Frea.bg, art corner и вдъхновяващи изпълнения.
 
Повече за Diass
Пламен Василев, популярен като Diass е сред най-популярните млади диджеи и продуценти в България. Започва да се занимава с музика на 12-годишна възраст, а днес, на 27 години успява да се нареди сред най-успешните в бранша. Diass е един от малкото български диджеи с музикално образование – повече от 6 години изучава продуцентски, звуков и студиен инженеринг. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Techno. Има три авторски албума – Party Beach (2011), Welcome To Bulgaria (2013) и Reset The World (2015), като последният се издава в световен мащаб. Досега талантливият DJ и продуцент е издал и над 40 самостоятелни EPs за различни лейбъли по цял свят.  Два пъти е DJ шампион на България, избран е и за Best New DJ на годината за България (2012).

Свързани новини



flash