Андрей Арнаудов се похвали с мъжки наследник

"Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! "
Това написа тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов в профила си във Фейсбук. Екранната половинка на Иван, който от своя страна се радва на огромно семейство, става татко за първи път.
Андрей благодари в поста си на екипа на голяма частна болница в София, в която е протекло раждането.
 
Щастливата майка е Емануела Толева - модел и спортистка, която стана популярна с участието си в риалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели". Там красавицата беше в един отбор с близначката си Доротея, с която имат удивителна прилика.
 
Раждането на първия наследник на Андрей идва на фона на още една новина около продуцента. Заедно с партньора си Иван те работят по първия им телевизионен сериал.
 
Тандемът стартира снимките на плажа в Слънчев бряг. В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран. Действието се развива основно на северната ивица в курорта и в луксозните хотели, намиращи се на първа линия до морето, съобщава Бгнес.
 
От екипа обаче пазят в дълбока тайна имената от актьорския състав, както и подробности около сценария. Част от сцените за първите епизоди вече са заснети, а снимките на северния плаж ще продължат още няколко дни. По предварителна програма, целият снимачен екип, който наброява близо 70 души, ще се върне отново на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона.
 
Очаква се излъчването на новия сериал в телевизионния ефир да започне през пролетта на 2019 година. 

Свързани новини

Знакова премиера отвъд Авеню

28.03.2024

Феновете нямат търпение

05.12.2023

Певицата се завърна след 10 години

14.11.2023

Иван Дорн пристига за Breeze Fest

19.06.2023

Нов летен хит от Нора Караиванова

01.06.2023


flash