Българското парче "Sunbeams" с официален ремикс от Tarkan

Няколко месеца след като безапелационно превзе българския музикален ефир, стана едно от най-търсените парчета в класацията БГ Топ 100 (Shazam) и най-ротираната БГ песен, "Sunbeams" продължава да бъде горещ хит. Съвсем логично емоцията, създадена от Fabrizio Parisi, MiYan и вокалите на Белонога, премина границите на България и e водеща тема в клубовете на Ibiza, Istanbul, Haifa, Cairo, Milano, както и едно от парчетата в Топ 5 от класациите в Ливан, Израел и Египет. 
 
Успехът на българският хит доведе до официално запитване за ремикс от популярния турски продуцент DJ Tarkan. "Много ми е приятно, че именно Tarkan е впечатлен от проекта, тъй като той е един от най-комерсиалните, в добрия смисъл на думата, продуценти", споделя Fabrizio Parisi. "Работата му по Sunbeams със сигурност ще доведе до още по- голяма популярност не само на самата песен, продуцирана от KMaD Production, но и на българския фолклор като цяло."
 
 
Самият Tarkan е не по-малко въодушевен от работата си по ремикса. В специално видео обръщение, той не спести суперлативите към Sunbeams и неговите създатели. Непосредствено след пускане на "Sunbeams DJ Tarkan Remix" в интернет пространството, един от най-силните YouTube канали за хаус музика, Miss DeepShine, изненада феновете с емоционално видео. 
 
Другата голяма изненада дойде от самите DJ-и. В свои интервюта и двамата анонсираха, че готвят съвместни участия на тандема DJ Fabrizio Parisi & DJ Tarkan, в различни страни, между които и България. Очаквайте съвсем скоро конкретните дати и горещи точки на новата Sunbeams среща. 

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

DIA с нова песен!

30.09.2022

Поли Генова с ремикс на "No More"

29.10.2021

Излезе видеото към "Wind Of East"

15.10.2021

Fabrizio Parisi и DIA с нова песен

08.10.2021


flash