Fabrizio Parisi & The Editor ремиксираха хита на Поли Генова "No More"

Топ продуцентското дуо Fabrizio Parisi & The Editor направиха ремикс на един от най-големите хитове на лятото – "No More" на Поли Генова. Новата клубна версия на парчето направи своята премиера малко по-рано днес.
 
 
Безпогрешният нюх на Fabrizio Parisi & The Editor нямаше как да пропусне находка като песента "No More" на Поли Генова. Певицата от своя страна пък се довери безрезервно на единствените български продуценти, вкарали 6 сингъла в MTV за 2 години. Финалният резултат е ремикс, който кара краката ви да се движат в ритъма на танца дори и въпреки волята ви.
Здрав бийт и много музикантска и елегантна преработка от страна на Fabrizio Parisi & The Editor дават втори живот на "No More" и ясна цел – парчето да звучи от всички клубове не само в България, но и извън границите й.
 
Fabrizio Parisi & The Editor и Поли Генова работят за пръв път заедно, но са едни от най-слушаните и продуктивни артисти у нас. Колаборацията им е логично последствие от нуждата от нова, качествена денс музика, произведена в България.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023


flash