Gary Barlow от Take That разчита на криотерапия за фитнес

Gary Barlow разчита на криотерапията, за да остане във форма по време на соловото си турне.
 
Звездата на Take That е поредната знаменитост, запалила се по популярната техника за отслабване, която включва 3-минутен престой в камера с екстремно ниска температура, за да подсили горенето на калориите.
 
47-годишният изпълнител, чийто дебютен солов албум Open Road все още е в Топ 10 на официалния чарт на Обединеното кралство, се е вдъхновил от звездата на Реал Мадрид Cristiano Ronaldo, но признава, че престоят в ледената камера е ужасен.
 
"Сигурно синът ми пръв ми спомена, че Ronaldo не излиза на терена, без да е минал през крио процедура", казва певецът пред Daily Mirror. "Проблемът е, че съм толкова лековерен, че му повярвах. Така че в следващата минута си казах "Я и аз да пробвам" и беше кошмарно. Свикнал съм на ледени бани - правя ги всяка седмица. Наистина ме карат да се чувствам добре и подобряват кръвообръщението. Но крио терапията е кошмар."
 
Но има полза, признава Gary: "Определено те събужда. Навремето по турнетата си правехме регулярни ледени бани и никога нямахме травми или болести. Явно има нещо в студа, но никак не е приятно за трите минути, в които си вътре."

Свързани новини

Ново от Take That

28.03.2024

Завръщането на Take That

26.09.2023

Take That работят по нов албум

23.06.2022

Марк Оуен с нов соло албум

02.02.2022

Mлада поп звезда плътно зад Adele

06.12.2021


flash