Търси в сайта...

Cash Cash представиха поп парчето "Finest Hour" (аудио)

Cash Cash се завръщат със заразителния поп химн "Finest Hour", който включва вокали от мароканската певица и текстописец ABIR.
 
 
За Cash Cash успешните сътрудничества с други артисти не са непознати. В допълнение към хита си "Take Me Home" с Bebe Rexha, който получи платинен сертификат, песента им "All My Love" с Conor Mayard направи над 80 милиона слушания в целия свят, "Matches" с участието на ROZES стана номер едно в Dance Radio, а последният им сингъл "Belong" ще бъде включен в новия албум на Dashboard Confessional. Дебютният им албум Blood, Sweat & 3 Years (2016) има над 500 милиона слушания.
 
Относно създаването на записа, Cash Cash споделят: "Новото ни парче "Finest Hour" е песен, в която всеки един може да познае себе си. Всички губят контрол в определен момент, когато нещата не вървят по план. Например ако не получат повишението, което са очаквали, ако бъдат уволнени, или при загубата на близък. Песента е за разбирането, че това не е най-важното нещо, и не е истинското отражение на човека. Осъзнавайки това, той ще може да се върне към истинската си същност. Емоцията в гласа на ABIR създава усещане за истина и представя силата на цялата концепция." 
 
ABIR добавя: "Песента се появи, докато се занимавах с акорди за пиано, вместо ритми със завършена продукция. Мисля, че когато пишеш за пиано или китара, нещата по естествен начин стават малко по-сурови и не изискват усилия, става по-лесно да споделиш точно каквото мислиш или чувстваш. "Finest Hour" е за достигането до точката на пречупване и приемането ѝ. Всеки има дни, в които нищо не изглежда правилно, но най-важно е да се разбере, че това е само един момент и е нормално да се случват неприятни неща. Cash Cash добавиха невероятна енергия към песента и ѝ вдъхнаха живот." 

Свързани новини

Cash Cash - "Finest Hour"

18.07.2018

Cash Cash - "Jewel"

15.02.2018

Cash Cash - "Belong"

19.12.2017

Cash Cash - “All My Love”

09.10.2017

Cash Cash ремиксира "Would I Lie To You"

15.11.2016


flash