Take That работят по нов албум - отново като трио

Take That работят по нов албум, който ще последва Wonderland (2017)

Фронтменът на британската група Гари Барлоу разкри, че заедно с 50-годишния Марк Оуен и 54-годишния Хауърд Доналд работят от доста време по продължение на последния им албум - Wonderland, коeто ще излезе догодина. Тримата останали членове в любимата британска банда планират и световно турне през 2024. 

Пред британския вестник The Sun 51-годишният Барлоу сподели, че музикантите са се научили да работят дистанционно, тъй като живеят в различни части на света. Основният двигател на триото, текстописец и композитор казва, че праща мотивите на колегите си, които му връщат своите идеи и нещата се случват плавно и без напрежение. Междувременно всеки един от тях има самостоятелна кариера. 
 
Барлоу издаде, че чисто нов сингъл от Take That ще има през идното лято, а новият им албум ще излезе през октомври: "Не сме правили световно турне от години. Така че, след като излезе новият албум, ще тръгнем и ще обиколим и някои изненадващи места, които не сме посещавали досега.”.
 
Основният вокалист на Take That е в Лондон, а любопитен факт е, че наскоро певецът пусна на пазара авторската марка вино "Gary Barlow Organic".
 
Марк Оуен пък е базиран в Калифорния и е зает със соловата си кариера. Той също готви нов самостоятелен албум, който ще бъде петият подред в кариерата му. Land Of Dreams ще излезе на 23 септември. Хауърд работи като диджей и пътува по целия свят.
 
Скоро за Take That ще видим още много любопитни детайли, тъй като предстои да излезе новият биографичен филм "Greatest Days" за звездата Роби Уилямс, който, заедно с Джейсън Ориндж, е част от оригиналния състав на групата. Тръпнем в очакване да видим и кои са актьорите, които ще се превъплътят в младите певци, което завладяха световната музикална сцена през 90-те. 
 

Свързани новини

Ново от Take That

28.03.2024

Завръщането на Take That

26.09.2023

Марк Оуен с нов соло албум

02.02.2022

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Take That - "How Deep Is Your Love"

27.11.2018


flash