Normani Kordei и Lauren Jauregui от Fifth Harmony споделиха соло плановете си

След като Camila Cabello напусна Fifth Harmony през 2016, останалите четири – Alyy Brooke, Dinah Jane, Lauren Jauregui и Normani Kordei, продължиха напред и реализираха едноименен албум. Но на 19-ти май изненадаха феновете си, разкривайки, че си взимат почивка от съвместна дейност за неопределено време.
 
Kordei, която наскоро се сработи с Khalid за сингъла "Love Lies", вече има планове да развива соло кариерата си. "Имам чувството, че изживях доста неща през последните шест години, така че всичко това сега излиза наяве." – казва 21-годишната изпълнителка. "Каквото и да ми хрумва, каквото и да ми се случва в момента, просто искам да създам албум, който напълно да представя това, което е Normani – някои хора може би ще ме забележат за първи път." 
 
Kordei е в начална фаза на записване на първия си пълноценен албум и досега е работила с имена като Sarah Aarons, Sailor Heart, Victoria Monét, The Monsters, The Stereotypes и The Strangerz, а скоро ще влезе в студиото и с Ester Dean. "Нямам търпение!" - не крие вълнението си тя.
 
Fifth Harmony бяха "изфабрикувани" от X-factor през 2012 и преди да се включат в сериите на състезанието, момичетата изобщо не се познаваха. "Опитахме се да бъдем себе си, но бяхме толкова млади." – казва Jauregui, 21, в интервю пред Playboy. "И на тези години бяхме хвърлени пред камерите."
 
По различни начини всяко от момичетата във Fifth Harmony трябваше да направи артистичен компромис в името на групата, казва Jauregui. "Когато си отделен от това, което си и се срамуваш от това, можеш да пишеш или да кажеш някаква история, но тя никога не е истинската." – обяснява Jauregui. "Това е причината, поради която много изпълнители се разделят – връзката."
 
Както Kordei, така и Jauregui се постара соло кариерата й да стартира преди разделянето на бандата. Докато все още беше член на Fifth Harmony, тя работи със  Steve Aoki, Halsey, Marian Hill и Ty Dolla $ign. "В момента преоткривам себе си и  креативните си възможности." – казва Jauregui пред Playboy, добавяйки, че не иска да слага граници на възможностите си. "Определено ще е съвсем различно от работата ми с групата. Това съм аз." – заявява изпълнителката.

Свързани новини

Fifth Harmony се разделят

20.03.2018

Fifth Harmony - "Angel"

11.08.2017

Fifth Harmony стана квартет

20.12.2016

Fifth Harmony с музикален рекорд

03.08.2016

Fifth Harmony издават албум през юли

27.05.2016


flash