Selena Gomez е приела, че тревожността и депресията ще са завинаги

Selena Gomez заяви, че е приела факта, че винаги ще има проблеми с тревожността и депресията. 25-годишната изпълнителка говори открито за психичното си здраве и трудностите, които има с него. Наскоро тя приключи двуседмично лечение в клиника в Ню Йорк, но не мисли, че някога напълно ще "преодолее" проблемите си.
 
 
В интервю за мартенското издание на "Harper‘s Bazaar", Selena казва: "Преминах през много проблеми с тревожността и депресията, и говорих много и открито за тях, но не мисля, че някога ще ги преодолея напълно. Няма да има ден, в който да си кажа "Ето, победих и вече всичко ми е наред!". Мисля, че това е битка, срещу която трябва да се изправям лице в лице всеки ден до края на живота си и съм се помирила с това, защото знам, че винаги избирам себе си пред всичко останало. Започвам годината си с тази мисъл. Искам да съм сигурна, че съм здрава. Ако здравето ми е наред, всичко останало ще си дойде на мястото."
 
 
Изпълнителката на "Heart Wants What It Wants" реализира голям брой песни миналата година, но не бърза да издаде нов албум, който да последва Revival (2015), защото не е достатъчно уверена в музиката си. 
 
 
"Не си набелязвам цели, защото не искам да остана разочарована, ако не ги постигна, но определено искам да работя върху музиката си", казва тя. "От цяла вечност работя по следващия си албум. Когато ме питат защо не го пускам, си признавам честно – не съм готова. Имам предвид, буквално не се чувствам уверена относно музиката си. И ако ми отнеме 10 години, за да стигна там, така да бъде. Не ме интересува. В момента просто искам всичко, което правя, да е смислено."

Свързани новини

Little Mix искат колаборация със Selena

17.12.2018

Selena Gomez и Cardi B в нова песен

04.10.2018

Книгата за рекорди на Гинес за 2019

22.08.2018

Selena Gomez е готова с новия си албум

16.08.2018

Selena Gomez разкри нова песен

17.05.2018

Коментари


flash