Новата песен на Искрата в Топ 10 на YouTube 24 часа след премиерата (видео)

Хитовият български изпълнител и бийтмейкър Искрен Тончев-Искрата представи своята нова авторска песен и видеоклип. Парчето се казва #ПОМНЯ и за по-малко от 24 часа се превърна в един от най-гледаните музикални видеоклипове, като влезе директно в "Тrending Top 10" на YouTube за България.
 
 
Феновете безпогрешно уловиха качествения звук, плътните бас-линии и смислените текстови послания в новата песен, в която Искрата е също и автор на бийта, музиката и аранжимента. #ПОМНЯ е още един успешен проект за изпълнителя, който участва активно във всички етапи на създаването му.
 
Клипът на песента обръща ролите в един познат сценарий за разочарованието и възмездието, погледнат през обектива на младия режисьор Емануил Алберт, който участва и в написването на текста на парчето. 
 
#ПОМНЯ е четвъртата песен на Искрата, след като се присъедини към лейбъла "Монте Мюзик" преди малко повече от година. Искрен стартира своята съвместна работа с Монте с участието си в големия летен хит "Танцувам само за теб" в дует с Михаела Филева. След това изпълнителят представи песните "Много добре" и "Непознато място".

Свързани новини

Двамата правят дует за пръв път

14.02.2024

"Мистър Луд" е с участието на Дивна

19.05.2021

Искрата - “Защо целуваш”

28.11.2019

"В час по интелектуална собственост"

22.04.2019

Искрата ни разхожда из вековете с видео

05.03.2019


flash