Изживей отново музикалната година с "Best of 2017" на Spinnin’ Records

Spinnin’ Records, един от водещите лейбъли за денс музика в света, пусна "Spinnin’ Records Best of 2017", нов музикален инструмент, който генерира плейлиста в Spotify от най-добрите парчета на лейбъла, излезли през 2017, базирайки се на музикалния вкус на всеки от феновете си. Това е първият път, в който музикален лейбъл използва интерфейс на Spotify, за да създаде технология, позволяваща на хората да правят собствени плейлисти за края на годината.
 
За да използвате приложението посетете spinninrecords.com/contest/spinnin-records-best-of-2017, регистрирайте се и създайте своя плейлиста с най-доброто от Spinnin’ Records през 2017. Spinnin’ Records издава нова музика всяка седмица, като има над 500 нови парчета за 2017 в различни музикални жанрове, включително електронна музика, хаус, прогресив хаус, дийп хаус, латино хаус, тек-хаус, денс-поп, транс, трап и бразилски бас. 
 
Базирайки се на анализа на музиката в Spotify, инструментът решава кои песни е най-вероятно да бъдат любими на всеки, избира 20 парчета от Spinnin’ Records, излезли през 2017 и ги подрежда според музикалните предпочитания на феновете и начина им на слушане. След използването на данните от Spotify, инструментът идентифицира различни музикални характеристики на песните, като ритъм, възможност за танци, ниво на енергия и инструментали, които съвпадат с подобни парчета от Spinnin’ Records.
 
Списъци със съдържание "годината в музика" винаги са били популярни и влиятелни хора от различни сфери, включително медии, лейбъли и артисти, често споделят своите любими песни от изминалата година. В духа на времето, Spinnin’ Records излиза с идеята да използва технологии, за да помогне на феновете да изживеят отново годината с музика.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

Martin Garrix записа футболен химн

14.05.2021

Martin Garrix - "High On Life"

02.08.2018

Martin Garrix заедно с Guetta на EXIT

30.04.2018

David Guetta - "Dirty Sexy Money"

03.11.2017


flash