Martin Garrix записа химна на европейското първенство по футбол

Официалният химн на отложеното Европейско първенство по футбол е факт.
 
Песента се казва "We Are The People" и е записана от нидерландския диджей Martin Garrix, заедно с Bono и The Edge от U2. Ето го и видеото:  
 

"Създаването на музиката за едно от най-големите спортни събития в света заедно с Bono и The Edge беше невероятно преживяване. Горд съм от това, което постигнахме и сме развълнувани да го споделим със света", каза Garrix в официално изявление. "We Are The People" е доказателство, че една песен може да разглежда трудностите, пред които е изправен светът в даден момент и все пак да дава общ отговор на проблемите. Парчето е обединяващ химн, който можем да си запеем, независимо къде сме и откъде идваме, носи послание за позитивизъм, надежда и решителност, нужни на всеки екип, за да успее."

Освен на официалния трак, Garrix е продуцент и на музиката, която ще звучи по време на форума. Всяко Европейско първенство по футбол от 1992 година досега е съпроводено от официален химн. Песните са изпълнявани от Нели Фуртадо, Енрике Иглесиас,  Simply Red и др.
 
Отложеното от миналата година европейско първенство по футбол започва на 11 юни, като е планирано да се проведе в различни градове на Стария континент. 

Свързани новини

Martin Garrix - "High On Life"

02.08.2018

Martin Garrix заедно с Guetta на EXIT

30.04.2018

Изживей отново музикалната година

22.12.2017

Martin Garrix подписа със Sony

29.07.2016


flash