Martin Garrix дебютира новия си сингъл "High On Life" (видео)

Световноизвестният DJ и продуцент Martin Garrix представи новия си сингъл  - "High On Life". Премиерата на песента се състоя на 29 юли в полунощ по време на концерта на Martin Garrix на един от най-големите музикални фестивали в Европа - Tomorrowland в Белгия. 
 
 
Песента беше представена на живо като на сцената се и качи младият шведски изпълнител Bonn. Изпълнението на "High On Life" беше стриймвано лайф в платформите, а на големите видео екрани зад Martin Garrix се излъчваше премиерно и видеото към песента. 
 
22-годишният продуцент и DJ се превърна в едно от най-успешните имена в електронната музика, след като през 2013 година направи сензационнен дебют с парчето “Animals”. Песента стана един от най-големите хитове на годината и се продаде в над 10 милиона копия по целия свят. До момента холандският продуцент е работил с някои от най-големите имена в музиката от различни жанрове, включително Ed Sheeran, Usher, Tiesto, Bebe Rexha, Khalid, Usher, Troye Sivan, David Guetta, Dua Lipa, покойният Avicii и други. 

Свързани новини

Martin Garrix записа футболен химн

14.05.2021

Martin Garrix заедно с Guetta на EXIT

30.04.2018

Изживей отново музикалната година

22.12.2017

Martin Garrix подписа със Sony

29.07.2016


flash