Feder пусна дебютното си EP "Breathe", чуй заглавния сингъл (аудио)

След поредицата от хитове през изминалата година, френският продуцент Feder се завръща с вълнуващо дебютно EP от 4 парчета, озаглавено "Breathe", което излезе чрез Atlantic UK. Изданието следва досегашните парчета на изпълнителя "Lordly", "Blind" и "Goodbye", които събраха над 250 милиона слушания общо.
 
 
С разнообразната и динамична смесица, която отразява експертните продуцентски умения на Feder, EP-то започва със заглавния сингъл "Breathe", мелодичен аранжимент с вълни от електронна музика в стил от 80-те. Докато парчето с тематика, свързана с Бомбай "Indian Summer" носи moombahton настроение, "Remember Your Name" е с богатите вокали на Timothy Auld и Ana Zimmer. Последната песен "Stay There" предлага мелодия, водеща към края на EP-то.
 
"Breathe" - съдържание:
1. Breathe
2. Remember Your Name (feat. Timothy Auld & Ana Zimmer)
3. Indian Summer
4. Stay There (feat. Quentin Kysyl) 
 
Роденият в Ница, Feder (истинско име Hadrien Federiconi), решава да се премести в Париж след като е повлиян от хаус и хип-хоп сцената, пробивайки с дебютното си парче от 2013 "Sixto". Но оригиналният му сингъл "Goodbye" е песента, която го издига.
 
 
Оглавявайки класацията на iTunes в 28 страни, парчето "Goodbye" става номер едно и в класацията на Shazam в Европа и е 50-тото най-търсено в приложението за всички времена. Следващият сингъл, "Blind", получава подобен успех, като се нарежда в топ 10 в 12 страни и си печели място в топ 5 във френската класация на Spotify.
 
 
Известен с ремиксите си, Feder има преработки на парчета на David Guetta и Rudimental, както и изпълнения на международни фестивали като Tomorrowland. Той ще дебютира с нов енергичен концерт на 8 декември в Les Transmusicales de Rennes, Франция, преди датата в зала "Олимпия" в Париж на 8 март 2018.

Свързани новини

Топ 5 #FreshNewMusic тази седмица

18.02.2022

Ново от Feder и Ofenbach

28.06.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021

Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

29.05.2020

Feder - “Control”

23.11.2018


flash