Вижте най-горещите музикални премиери през изминалата седмица!

Anne-Marie в съвместен проект с Nathan Dawe и MoStack
 
Изгряващата звезда Nathan Dawe, анонсира излизането на новия сингъл "Way Too Long" с Anne-Marie & MoStack – блестящо и заразително продължение на най-новия му сингъл в Топ 20 на обединеното Кралство, "No Time For Tears" с Little Mix.
 
 
Forest Blakk и Meghan Trainor записаха дуетна версия на “If You Love Her”
 
Forest Blakk се обедини с Meghan Trainor за спиращата дъха дуетна версия на хитовия сингъл “If You Love Her”. Сингълът, който пристигна през септември с трогателно видео, режисирано от James Fitzgerald, се превърна в неудържим успех с над 67 милиона тотални глобални стрийма и с над 1 милион седмични в страната за последните последователни 19 седмици. 
 
 
Imanbek и Sean Paul с нов сингъл с участието на Sofía Reyes – "Dancing On Dangerous"
 
Само за седмица, сингълът надмина 700 хиляди стрийма в дигиталните платформи, като още в деня на релийза бе добавен на челни места в едни от най-големите локални плейлисти в Spotify.
 
 
Feder & UPSAHL се обединяват в новия сингъл "Let There Be Drums"
 
Feder и Tik Tok сензацията UPSAHL обединиха сили за новия сингъл "Let There Be Drums" - уникален и нежен поп трак, който оставя дълготрайно впечатление. Обединяващ два уникални таланта от различни музикални светове, парчето е триумфираща колаборация, предопределена да разклати поп музиката.
 
 
Нов сингъл от хитмейкъра Kygo
 
Kygo представи новата си колаборация с James Gillespie - "Gone Are The Days".
 
 
Bebe Rexha показа видеото към новия си сингъл "Sabotage"
 
Вторият албум  на изпълнителката, Better Mistakes, се очаква на на 7 май. Тя загатна за него със “Sabotage" - още един чисто нов трак от предстоящия проект. Музикалното видео е режисирано от Christian Breslauer (Doja Cat, Lil Baby, Roddy Ricch).
 
 
""Sabotage" е една от най-уязвимите песни в новия ми албум Better Mistakes", споделя Bebe. "Тя е толкова красива, колкото и болезнено откровена. Признавам, че правя нещата по свой начин, когато не вървят добре. Знам, че не съм сама в саботирането на себе си при най-безценните моменти в живота и тази балада е признание, че понякога ние сме най-лошия си враг". 

Свързани новини

Певицата пострада по време на концерт

21.06.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023


flash