Sam Smith разкри името на новия си албум, чуй два от синглите в него

Британската звезда Sam Smith издава втори студиен албум, озаглавен The Thrill of It All. Денят на световната премиера е 10 ноември, а форматите на изданието са стандартно CD, специално CD издание, винил и двоен винил. 
 
The Thrill of It All - съдържание:
Too Good At Goodbyes
Say It First
One Last Song
Midnight Train
Burning
Him
Baby, You Make Me Crazy
No Peace (feat. YEBBA)
Palace
Pray
 
Бонус тракове в Special Edition:
Nothing Left For You
The Thrill Of It All
Scars
One Day At A Time
 
 
Пилотният сингъл от албума, “Too Good At Goodbyes” се изкaчи до #1 в класацията Global Spotify Chart и в класациите на iTunes във Великобритания и САЩ, и дебютира на челна позиция в официалната класация на Великобритания като това е шестият #1 сингъл на изпълнителя. Официалното видео към парчето излезе в средата на септември и вече е гледано над 71 млн. пъти в канала на Sam Smith във Vevo. Малко по-късно той разкри, че вторият сингъл от новия му албум се казва "Pray". 
 
 
За създаването на The Thrill of It All Sam работи отново с дългогодишния си приятел и сътрудник Jimmy Napes, Timbaland, Malay, Jason “Poo Bear” Boyd и Stargate.
 
Три години след дебютния си албум In The Lonely Hour (2014), Sam Smith е един от най-успешните изпълнители в световен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица отличия, сред които Academy Award, Златен Глобус, 3 награди BRIT и 4 награди Grammy.

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

29.04.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

Sam Smith - “The Lighthouse Keeper”

02.12.2020

Sam Smith с нов албум - Love Goes

05.11.2020


flash