"2U" на David Guetta и Justin Bieber с хипнотизиращ клип (видео)

Дългоочакваният проект на David Guetta & Justin Bieber "2U" най-накрая се сдобива със забележително официално видео. 
 
Сюжетът на клипа се върти около двойка, която е в средата на разгорещен спор, от който изглежда, че може да настъпи края на връзката им. Моментът започва да се повтаря, но се забелязват разлики всеки следващ път. Бързо става ясно, че наблюдаваме алтернативни версии на това, какъв би могъл да бъде крайният резултат, ако се случи нещо различно. Историята се разгръща чрез анимация, зомби апокалипсис, мюзикъл от 50-те и още много други възможности, които могат да се случат на двойката. Кой знае какъв ще бъде истинският край за тях? Гледайте видеото, за да разберете.
 
 
Интригуващият видеоклип е режисиран от дуото Brewer, които се присъединиха към продуцентската компания PRETTYBIRD през 2012. Добавяйки фон към илюстрацията и продукцията, двамата братя са многостранни артисти, имащи възможност да се справят самостоятелно с писането, визуализацията, арт режисурата, обработката и специалните ефекти. 
 
За творческия процес и създаването на видеото към "2U" те споделят: "Когато за пръв път чухме песента, бяхме удивени от това как музиката и текста си пасват толкова добре. Песента перфектно улавя емоционалния феномен да обичаш някого до момента, в който няма нещо, което не би направил за него. И решихме, че ще бъде страхотно да вземем тази идея, което е едно от нашите културни клишета, и да я повторим отново и отново, за да се опитаме да погледнем през друга перспектива, да създадем деконструкция. Все едно, когато изричаш една дума отново и отново, и тя започне да губи формата си. Надяваме се, че хората са съгласни да гледат едно и също няколко пъти, тъй като има много интересни скрити неща." 

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash