#FreshNewMusic тази седмица: Kygo, A$AP Rocky, Том Уокър, Imanbek, Робин Шулц & Давид Гета и още!

Kygo - "Freeze" 
 
Последният сингъл на Kygo, озаглавен "Dancing Feet", продължава да е на високи места в класациите в цяла Европа. 
 
 
Сега той представя новата си вълнуваща песен "Freeze".
 
A$AP Rocky - "D.M.B." 
 
"D.M.B" е първият официален сингъл от предстоящия албум на A$AP Rocky, с участието на един МНОГО специален човек - неговата приятелка Риана. 
 
 
В момента двойката очаква първото си дете и във видеото, което е режисьорският дебют на рапъра, се вижда как той ѝ предлага брак, а тя приема със сияеща усмивка (но само на филм, в реалността не са дори сгодени).
 
Том Уокър - "Serotonin" 
 
Написано в колаборация с Гез О'Конъл (Дуа Липа) и продуцирано от The Elements (Зоуи Уийз, Дърмът Кенеди), парчето "Serotonin" на Том Уокър е една наистина спираща дъха песен!
 
 
Миналата седмица изпълнителят тръгна на разпродадено турне в Обединеното кралство, изпълнявайки чисто новия си сингъл, както и други нови свой песни на живо за пръв път.
 
Imanbek & BYOR - "Belly Dancer"
 
Imanbek се обедини с руския хаус тейстмейкър BYOR за искрящия нов сингъл "Belly Dancer". Това е мелодия за родените отново купонджии, готови да се раздвижат. 
 
 
Изданието превръща хита на Akon от първото десетилетие на 2000-те - "Bananza", в оригинален и модерен хаус бийт с ниски вокали и вибриращи перкусии. 
 
Doja Cat - "Vegas" 
 
RCA Records ще представят официалния саундтрак към предстоящата оригиналния продукция ELVIS на 24 юни 2022 г. 
 
 
Водещият сингъл от Doja Cat, озаглавен "Vegas", е интерпретация на парчето "Hound Dog" на Краля на рока Елвис Пресли. 
 
Робин Шулц & Давид Гета - "On Repeat"
 
Робин и Давид пускат трак, който със сигурност ще запали дансингите навсякъде по света. Засилен от хипнотични синтезаторни акорди, целият трак се разбива към красиво падане на бийта, оставяйки ни със силното желание да слушаме песента именно "On Repeat".  
 
 
Робин Шулц sсподеля: "Повече от горд съм и е чест за мен да имам още една колаборация с моя приятел Давид! И съм много сигурен, че този трак ще бъде чут в клубните сцени това лято". "Толкова съм щастлив с новата песен с моя добър приятел Робин Шулц и наистина обичам този нов трак", казва Давид Гета "Когато изнасяме концерт, сякаш даваме много специално преживяване на хората. Сега даваме на света още един трак, nа който да танцуват и да се радват през предстоящия сезон".
 
The Chainsmokers - So Far So Good (2022)
 
So Far So Good е четвъртият студиен албум от продуцентското дуо The Chainsmokers. 
 
 
Колекцията съдържа 13 песни, написана е в Хавай, Джошуа Трий, Ню Йорк и Ел Ей в периода от 2020 до 2021, и е продуцирана от Алекс Пол и Дрю Тагарт.
 
Том Одел - "Another Love (Tiësto Remix)"
 
Възроден в TikTok в края на 2020, сингълът "Another Love" на Том Одел се превърна в истински хит с милиони творения в платформата.
 
 
Наближавайки десет години от издаването си и с челна позиция в класацията Top 50 Global на Spotify, сега Tiësto представя чисто нова ремикс версия на парчето.

Свързани новини

Отркитието на DJ-я набира скорост

18.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

A$AP Rocky на съд

27.11.2023

Диджей наследник

17.11.2023

Интересна история

13.10.2023


flash