Алекс и Влади с нова песен с Young BB Young, "Имаме цялото време" (видео)

Алекс и Влади са дует от 2013, когато музикалната им кариера изгрява на сцената на X Factor. Последната им песен е съвместен проект със рапърите от Young BB Young, носеща заглавието "Имаме цялото време". 
 
 
Видеото към песента е идея и дело на режисьора Радостин Събев–Шошо, както и на цял екип професионалисти и доказани имена в кино индустрията в България. Клипът ни пренася във времето на 50-те години на миналия век, разказвайки за екшън сюжет и силата на безграничната любов в 3 минутен мини филм към парчето. 
 
Много усилия са хвърлени по автентичното пресъздаване на епохата: заснети са ретро автомобили и декори, стайлингът на актьорите и изпълнителите в клипа също олицетворява модата и визията на хората от 50-те. 
 
Симбиозата между племяваща музика, мелодия, изпълнение и визуална опаковка на парчето „Имаме цялото време“ дава сериозна заявка за успех. 
 
И точно за това ще стане дума в студиото на Радио Fresh! утре, когато изпълнителите ще дойдат, за да разкажат за клипа и песента на живо при Надя, в "Power Request", в 18:30ч.

Свързани новини

Силна заявка за наградата

21.03.2024

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Ново от ALMA

27.10.2023

"Войната на инструментите"

29.09.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021


flash