Търси в сайта...

Михаела Маринова и румънския продуцент Алекс Паркър с първи общ проект

Румънският диджей и продуцент Алекс Паркър и Михаела Маринова празнуват първия си съвместен проект "Stay" с премиера на официално видео. 
 
Песента е емоционално преживяване, което изследва темите за любовта, копнежа и устойчивостта и обединява доказаните продуцентски умения на Алекс с ангелския глас на Михаела. 
 
 
Алекс Паркър и Михаела се запознават в рамките на третото издание на Sofia Songwriting Camp през 2023 г., а съвсем скоро след това работят отново заедно в студиата на "Вирджиния Рекърдс". Там се ражда и колаборацията им "Stay". Видеото към песента е заснето в София под режисурата на Алекс Паркър, а монтажът и специалните ефекти в клипа са дело на румънски екип от професионалисти. "Чувствам се като у дома тук. Сякаш открих моето второ семейство", споделя Алекс за работата си с Михаела и "Вирджиния Рекърдс".
 
Алекс Паркър е известен диджей и продуцент от Букурещ, Румъния, който превръща страстта си към музиката в международен успех. Уникалният му подход в продуцирането печели признанието на множество музикални критици и меломани. Parker е автор и продуцент на над 50 песни на известни румънски изпълнители като Антония, Делия, Александра Стан, Morandi, JO, Ливиу Теодореску, Ирина Раймс, Мира, AMNA, Voltaj. Получава международна слава за първи път през 2016 г. с дебютния си сингъл "Tropical Sun", който е последван от парчетата "Synchronize" с Александра Стан и "Fix Your Heart" с Миша Милър. 
 
През 2019 г. Паркър отбеляза дебюта си в Ultra Music с "In My Mind" и съосновава Creator Records. 

Свързани новини

Михаела с нов сингъл

14.12.2023

Ново от ALMA

27.10.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023


flash