Бум на туристи в квартал на Пуерто Рико заради "Despacito"

След успеха на песента "Despacito" е отчетен "бум" на туристи в квартал на Пуерто Рико, където е заснет клипът към хитовото парче на пуерториканските звезди Luis Fonsi и Daddy Yankee, предаде dariknews.bg.
 
 
Преди обаче парчето да стане чупещ рекорди хит, бедният квартал Ла Перла в пуерториканската столица Сан Хуан не се слави като "магнит" за чужденците. Макар и колоритен, кварталът има лоша репутация.
 
Сега, едва пристигнали, чужденците питат: "Despacito?" В отговор на въпроса местните им показват посоката към скалите, сдобили се с огромна популярност, откакто Luis Fonsi изпя зарибяващия рефрен. Или към стената, пред която кърши снага бившата Мис Вселена Zuleyka Rivera.
 
"Причината да дойда тук е клипът. Гледала съм го много пъти. Знаех къде трябва да отида, да направя снимки и да се опитам да потанцувам", споделя 28-годишната американка Jennifer Adams. Следващата й цел е да научи текста на хитовото парче на испански, за да го пее в караоке бар.
 
Докато Adams разказва, близо до нея шведска туристка се снима на фона на скалите, докато мароканец се разхожда по продължението на "брега Despacito", както вече го описват туристическите брошури.

Свързани новини

Daddy Yankee приключва с музиката

07.12.2023

Daddy Yankee с ново дуетно парче

09.01.2020

Топ 10 на най-продаваните сингли

07.03.2019

Luis Fonsi издава VIDA

16.01.2019

Ограбиха изпълнителя на "Despacito"

13.08.2018


flash