Daddy Yankee приключва с музиката, ще се отдаде на... християнството

Daddy Yankee се отказва от кариерата си на регетон изпълнител, за да се посвети изцяло на християнството.
 
Изпълнителят на хита "Gasolina" разкри, че започва "ново начало" по време на последния ден от прощалното си турне "La Meta" (Целта) в Пуерто Рико, съобщава life.dir.bg.
 
"Тази вечер си признавам и не се срамувам да кажа на целия свят, че Исус живее в мен и че ще живея за него", написа той в Instagram. "В продължение на много години се опитвах да запълня една дупка в живота си, която никой не можеше да запълни. Опитвах се да намеря цел, в много случаи изглеждаше, че съм щастлив, но нещо ми липсваше". Певецът обясни, че му е било трудно да намери щастието, въпреки че е спечелил няколко награди и светът е бил в краката му. След това прочете стих от Библията на испански език, който гласеше: "Каква полза за човека има, ако придобие целия свят, но изгуби душата си?"
 
 
"Една глава свърши, но ще започне нова", каза той и добави, че занапред ще се казва с рожденото си име - Рамон Аяла. След десетилетия на успехи в музикалния бизнес 46-годишният изпълнител иска да използва "инструментите, които притежава като музика, социални мрежи, микрофон - всичко, което Исус му е дал - за Неговото царство". "Точно както Исус със Своята милост ми позволи да пътувам по света, по Твоята милост, се надявам да ми позволиш да евангелизирам света в Пуерто Рико. Амин", довърши той.
 
В края на клипа в социалните мрежи се вижда надписът "Cristo viene", което в превод означава "Христос ще дойде". Новата мисия на четирикратния носител на "Грами" бе аплодирана от неговите последователи.
 
Впрочем това е един от първите случаи, в които изпълнителят публично изповядва своята вяра. Той е в центъра на вниманието, откакто през 2004 издаде хита си "Gasolina", а по-късно през 2017 "Despacito" с участието на Джъстин Бийбър и Луис Фонси. Миналото лято започна световното си турне "La Última Vuelta" и си тръгна с повече от 125 милиона долара, според класацията на "Billboard" за края на годината.

Свързани новини

Daddy Yankee с ново дуетно парче

09.01.2020

Ограбиха изпълнителя на "Despacito"

13.08.2018

Пореден рекорд за "Despacito"

10.04.2018

"Despacito" премина 3 млрд. гледания

07.08.2017

Бум на туристи заради "Despacito"

02.08.2017


flash