Daddy Yankee с ново дуетно парче - "Muévelo"

Двама от най-известните пионери в регетон музиката Nicky Jam и Daddy Yankee се събраха след 20 години, за да дадат живот на експлозивното парче "Muévelo". 
 
 
Дългоочакваното музикално обединение на Los Canigris се случва под продуцентския поглед на носителите на награда "Грами" братя Juan и Oscar Salinas, познати като рапърското дуо Play-N-Skillz. Сингълът включва и част от песента "Here Comes the Hotstepper" (1994) на Ini Kamoze, която ни връща към златните времена на регетона. "Muévelo" е част от саундтрака на новата част на холивудския блокбъстър "Лоши Момчета", която излиза на 17 януари 2020г.
 
"Yankee е моят "брат по оръжие", миналото не определя кои сме днес, а това да зарадваме феновете си е основният двигател на тази колаборация", споделя Nicky Jam. "Искахме да се завърнем с гръм и трясък и да подарим на феновете си експлозивен нов трак", добавя Daddy Yankee.
 
Двамата артисти композират изцяло заедно новия си сингъл, който ни представят и с официално видео, заснето с кино концепция из емблематичните улици на центъра на Маями, Флорида. Под режисурата на Marlon Peña, Nicky Jam и Daddy Yankee влизат в ролята на екшън актьори, вдъхновени от уличната култура. 

Свързани новини

Daddy Yankee приключва с музиката

07.12.2023

Ограбиха изпълнителя на "Despacito"

13.08.2018

Пореден рекорд за "Despacito"

10.04.2018

"Despacito" премина 3 млрд. гледания

07.08.2017

Бум на туристи заради "Despacito"

02.08.2017


flash