Justin Bieber не е добре дошъл в Китай

Канадският певец Justin Bieber не е добре дошъл в Китай заради своето "лошо поведение", съобщиха китайските власти, пише bgnes.com. Причина е, че през 2014 изпълнителят посети противоречив японски храм. 
 
Бюрото по култура на община Пекин съобщи, че 23-годишният Bieber, който до последно има концерт в страната през 2013, трябва още много да порасне, ако иска да се върне в Китай. "Неподходящо е да се въвежда лошо поведение в сценичното изкуство", посочват още властите. "Надяваме се, че Justin Bieber ще подобри думите и действията си при порастването си и ще стане певецът, когото хората наистина харесват", се казва още в съобщението. 
 
От Бюрото по култура не посочват конкретно посещението на Bieber през 2014 в токийския храм Ясукуни, който е построен в чест на милионите японци, загинали по време на войни, включително и военнопрестъпници от Втората световна война. В Азия, храмът се възприема като символ на липсата на покаяние на Токио към своята някогашна империалистическа агресия, жертва на която става и Китай.
 
След посещението си в храма Bieber публикува извинение до своите китайски почитатели, посочвайки, че е мислел, че мястото е само за молитви. Bieber има насрочен концерт в Хонконг през септември, част от турнето му "Purpose Tour". 

Свързани новини

Justin Bieber се ожени

03.10.2018

Книгата за рекорди на Гинес за 2019

22.08.2018

Justin Bieber се сби на Coachella

16.04.2018

Bieber и Gomez отново заедно?

06.11.2017

David Guetta и Justin Bieber - "2U"

04.10.2017

Коментари


flash