Justin Bieber не е добре дошъл в Китай

Канадският певец Justin Bieber не е добре дошъл в Китай заради своето "лошо поведение", съобщиха китайските власти, пише bgnes.com. Причина е, че през 2014 изпълнителят посети противоречив японски храм. 
 
Бюрото по култура на община Пекин съобщи, че 23-годишният Bieber, който до последно има концерт в страната през 2013, трябва още много да порасне, ако иска да се върне в Китай. "Неподходящо е да се въвежда лошо поведение в сценичното изкуство", посочват още властите. "Надяваме се, че Justin Bieber ще подобри думите и действията си при порастването си и ще стане певецът, когото хората наистина харесват", се казва още в съобщението. 
 
От Бюрото по култура не посочват конкретно посещението на Bieber през 2014 в токийския храм Ясукуни, който е построен в чест на милионите японци, загинали по време на войни, включително и военнопрестъпници от Втората световна война. В Азия, храмът се възприема като символ на липсата на покаяние на Токио към своята някогашна империалистическа агресия, жертва на която става и Китай.
 
След посещението си в храма Bieber публикува извинение до своите китайски почитатели, посочвайки, че е мислел, че мястото е само за молитви. Bieber има насрочен концерт в Хонконг през септември, част от турнето му "Purpose Tour". 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash