STANI атакува световната сцена с хаус парчето „Safe Beside Of You (All Your Love)“

Българският продуцент и DJ, популярен с артистичния псевдоним STANI представя най-новия си проект, озаглавен „Safe Beside Of You (All Your Love)“. Лятното хаус парче, издадено от Universal Music Sweden вече се радва на интереса на почитателите и има всички шансове да постигне успех на световната сцена.

Работата по проекта продължава осем месеца, като всичко започва с мелодията на песента, а в последствие се включва и американката Kelsey като вокал.

„Надявам се „Safe Beside Of You (All Your Love)“ да постигне световен успех! Музиката е сред най-важните неща за мен, именно тя ми помогна да продължа живота си след тежка катастрофа, която преживях. Това ми помогна да разбера, че музиката е моята истинска страст. Исках да продуцирам в България, но никой не ме подкрепяше. Това беше причината да заживея в Дания, където осъществих тази своя мечта“,споделя продуцентът и DJ, популярен като STANI.

Видеото на „Safe Beside Of You (All Your Love)“ е по идея на STANI и режисьорът Жоро Ставрев. Любовната тематика на песента е пресъздадена от STANI и красива актриса, като в лентата взимат участие още двойка танцьори, балет от три момичета,  както и балерина, която танцува в ърбан среда.

През 2014г. STANI представя проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не се радва на силен интерес в България, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на  „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA“, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули.

 

 

Повече за STANI

Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е DJ и музикален продуцентна електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANIсе пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора.

Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища за звуков инженер и продуцент в Дания. Кандидат е за музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура.


Свързани новини

Нов летен хит от Нора Караиванова

01.06.2023

STANI и Dexter - We Like It Loud

18.01.2018

STANI в Шоуто на блондинките

28.07.2017


flash