Нора Караиванова и STANI разказват шокираща любовна история в "One Last Mistake"

Нора Караиванова стартира музикалния сезон с "One Last Mistake". Песента, в тандем със STANI (Станислав Вълев), излиза в силно 80-арско звучене и уникален синт уейв стил.  
 
"One Last Mistake" е като емоционално продължение на предходния им проект "Chain On My Brain", давайки заявка за категоричен клубен хит, създаван достатъчно дълго, за да е перфектен. 
 
"Дори бих нарекла "One Last Mistake" донякъде историческо парче, защото го правим повече от 2 години", разказва Нора. "И двамата със STANI минахме през различни житейски ситуации, а като добавим и периода на пандемия, наистина се получава, че този проект доста дълго време узряваше." 
 
 
"One Last Mistake" излиза с подкрепата на Музикаутор и Национален фонд "Култура", със съвместната творческа енергия на Нора и STANI: музиката е създадена и от двамата, текстът е на Нора, аранжиментът - на STANI. Към екипа се присъединява и Антони Рикев a.k.a. Wah Tony, в чието студио Нора записва вокалите, и който влиза в проекта с емблематичната си китара. "Тони дава страхотна пулсация на парчето", добавя Нора и представя екипа, отговорен за визията. 
 
"One Last Mistake" е реализирана визуално и сценарно от Георги Муков, в екип с Атанас Радев и Светозара Христова. След "Като океан" и "Едно" Нора работи за трети път с Георги, но за разлика от предходните проекти, в актуалния влизат и актьорите Явор Костов-Яша и Ива Атанасова, оплетени в интересна любовна схема. По сценарий видеото показва типичната история за влюбени, но финалът подава онзи зашеметяващ обрат, заради който си заслужава кадрите да се изгледат отново. 
 
"One Last Mistake" е само началото на един изпълнен със силна творческа енергия сезон. В разгара на лятото предстои очаквана премиера на мюзикъла "Бодигард", със специалното участие на Нора Караиванова. След фантастичния успех на "Коса", Нора отново работи с Държавна опера Варна, този път в музикално приключение, посветено на великата Уини Хюстън. "Аз ще съм Ники - лошата сестра. Водещата роля е за актрисата Манал Ел Файтури, с която се разбирам чудесно, макар това представление да е предизвикателство и за двете ни. Може би режисьорът Борис Панкин ни е избрал за този образ на сестри точно, за да се допълваме и провокираме взаимно."
 
"Бодигард" с участието на Орлин Горанов, Нора Караиванова и Манал Ел Файтури е с премиерата на 22 юли, в Летния театър във Варна. 

Свързани новини

Нора Караиванова се завръща с "Едно"

26.05.2020

STANI и Dexter - We Like It Loud

18.01.2018

STANI в Шоуто на блондинките

28.07.2017

STANI атакува световната сцена

17.07.2017


flash