Pavell & Venci Venc’ са "Само по татуси" в новия си проект (видео)

В петък се състоя официалната премиера онлайн и в ефир на новия проект на Pavell & Venci Venc’ – "Само по татуси" по музика и аранжимент на Pavell и текст на двамата изпълнители. 
 
 
Най-успешното българско хип-хоп дуо представи песента пред публика седмица по-рано, по време на Годишните музикални награди, когато беше отличено в категориите "БГ Текст" за песента на Михаела Маринова "Не ти ли стига", "БГ Дуо/Трио" и "БГ Песен" за "Вдигам Level" с участието на Кристиан Костов. По-рано този месец двамата получиха и специален плакет от *БАМП за златния статус по продажби на дебютния им албум SETAABRAT на физически носител и в дигиталните платформи, достигнат само за шест месеца след издаването му. 
 
За по-малко от три дни видеото на "Само по татуси" е гледано в интернет близо половин милион пъти. След клиповете на хитове като "SeTaaBrat", "Вдигам Level" и "Момичето от квартала", това е четвъртият проект, по който артистите и продуцентите им работят с режисьора Люси Иларионов. Във видеото на "Само по татуси" участват модели, татуирани със специалните стикер татуировки от новия мърчъндайзинг на дуото. 
 
"Въпреки че това лято имаме участия почти всеки ден и непрекъснато обикаляме страната, всяка свободна минута работим по още няколко нови проекта – две колаборации с други артисти, както и следващия ни самостоятелен сингъл", казват Pavell & Venci Venc’. Двамата съчетават клубната си програма с участието си в национално музикално турне, както и с подготовката за първото издание на фестивала MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

Свързани новини

Ново начало за Pavell

29.03.2024

Дуото празнуват юбилей с концерт

15.03.2023

Актрисата стана част от клип на дуото

06.03.2023

Дуото отново е тук

30.01.2023

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022


flash