Zak Abel пусна парчето "All I Ever Do (Is Say Goodbye)" (аудио)

"All I Ever Do (Is Say Goodbye)" за пореден път показва гласа на соул-поп сензацията Zak Abel от Северен Лондон. Повдигащата духа мелодия се слива с меланхолично звучащия глас на Abel, който тъжи за изгубени любими хора и ни напомня да ценим и да не смятаме за даденост тези, които все още са около нас. 
 
 
"All I Ever Do (Is Say Goodbye)" ни дава ясна представа за това какво можем да очакваме от предстоящия да излезе нов албум на музиканта. Изключително разнообразна, музиката на Zak лесно преминава от еуфорична към сърцераздирателна. 
 
Говорейки за последната си песен, Zak сподели: "Написах "All I Ever Do (Is Say Goodbye)" с помощта на същите хора, с които създадохме и "Unstable". Прекарахме доста терапевтичен ден, говорихме си за хората, които сме изгубили, които са си отишли прекалено рано. Един от текстописците, приятелят ми Danny Shah, сподели, че е загубил пет от близките си хора само за последните три месеца. Думите му бяха: "Всичко, което правя, е да казвам сбогом, и мисля че трябва да напишем песен с това заглавие.""
 
 
От Zak вече сме чували изключително пристрастяващи парчета като "These Are The Days", "Say Sumthin" и "Unstable", като най-популярната му песен досега е "Unstable", която има над 23 милиона преслушвания в Spotify.
 
Албумът Only When We’re Naked на Zak Abel ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Zak Abel - "Love Song"

19.04.2018

Zak Abel - "Love Song"

02.04.2018

Zak Abel издава дебютен албум

07.11.2016

Zak Abel - "Everybody Needs Love"

19.07.2016


flash